NIEUWS

Volg hier de laatste nieuwtjes van Roldeck®

Last week Starline Group has installed a mini solar park on the plant in Pelt, Belgium. The building is perfectly suitable for generating a considerable amount of sustainable energy. A total of 1.220 solar panels were installed, which can yield 373.400 kWh yearly. With this revenue we generate two thirds of our annual total energy consumption. In this way, Starline Group invests in green energy and in the future.

Roldeck® lanceert nieuwe afstandsbediening

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om onze producten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarom hebben wij een unieke afstandsbediening ontwikkeld met enkele nieuwe specificaties en een geheel nieuw design. Deze vernieuwingen zorgen voor een betere functionaliteit alsook een modernere uitstraling.

Een eerste opmerkelijke aanpassing is de herindeling van de knoppen. Bovenaan bevindt zich de grootste knop, waarmee het Roldeck® geopend en gesloten kan worden. De verlichting rondom de knop licht op wanneer de knop geactiveerd wordt. Bovendien zorgt de aangepaste technologie hierachter voor een langere levensduur van de batterij. Onderaan bevinden zich drie knoppen met verschillende symbolen, die overeenkomen met de symbolen op de s-switch. Hiermee worden de jet stream en de zwembad- en tuinverlichting bestuurd.

Daarnaast zorgt het gebogen design van de afstandsbediening voor een ergonomisch gebruik en een elegante uitstraling. Het bereik van de afstandsbediening is eveneens verbeterd. Doordat de ontvanger in de s-switch verwerkt is, kunt u uw Roldeck® vanop een grotere afstand bedienen. De batterijen zijn eenvoudig zelf te vervangen en algemeen verkrijgbaar.

Benieuwd naar onze nieuwe afstandsbediening, maar heeft u nog een oude s-switch? Geen probleem, de nieuwe afstandsbediening is compatibel met zowel de oude als de nieuwe s-switch!