PS Gstudio be 2961

Energiebesparing tot 70%

Met een Roldeck is ook een afgedekt zwembad een lust voor het oog. Het is makkelijk te bedienen en duurzaam. De energiebesparing kan zelfs oplopen tot wel 70%. Als u voor de solar lamellen kiest, kiest u voor gratis zwembadverwarming. Deze lamellen geven de warmte, opgenomen door de zon, af aan het zwemwater.

Haal het meeste uit uw zwembad!

Stelt u zich eens voor dat u het zwemseizoen niet hoeft te beperken tot de zomermaanden, maar dat u al eerder in het voorjaar kunt genieten van dat verfrissende water. Of beeld u in dat u in het najaar nog heerlijk kunt zwemmen terwijl de bladeren van de bomen vallen? Het is mogelijk, en het geheim achter een verlengd zwemseizoen ligt bij de zwembadafdekkingen van Roldeck

Altijd comfortabel zwemwater

Met de lamellenafdekking van Roldeck heeft u altijd comfortabel zwembadwater binnen handbereik. Dankzij de isolerende werking van deze afdekking, blijft het water op een aangename temperatuur zonder dat u afhankelijk bent van energieverslindende verwarmingssystemen. Geniet het hele jaar door van een verfrissende duik in uw zwembad, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere en milieuvriendelijke zwemervaring.

Uitstekend geïsoleerd

Roldeck® biedt uitstekende isolatiewaarden voor warmteverlies, met als beste voorbeeld de Solar Eclipse®-uitvoering die een indrukwekkende isolatiewaarde van 0,3125 m² K/W heeft. Hierdoor blijft het water het hele jaar door op een optimale temperatuur zonder afhankelijk te zijn van energieverslindende verwarmingssystemen, Door het gebruik van een Roldeck® afdekking wordt verdamping van water aanzienlijk verminderd. Dit resulteert in minder waterverbruik, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een verfrissende duik in uw zwembad en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere en milieuvriendelijke zwemervaring.

Bescherming tegen weersinvloeden

Dankzij de voordelen van moderne zwembadafdekkingen, zoals die van Roldeck, kunt u uw zwemseizoen aanzienlijk verlengen. Een zwembadafdekking biedt niet alleen bescherming tegen vuil en bladeren, maar ook tegen koude weersinvloeden. Gedurende de lente en herfst, wanneer de temperaturen 's nachts nog iets kunnen dalen, behoudt de afdekking de warmte van het water. Zo blijft u zwembadwater comfortabel en nodigend, zelfs als de buitentemperaturen beginnen te dalen.

Gratis zwembadverwarming

Wat is beter dan een langer zwemseizoen? Zwemmen in warm water zonder extra kosten! Dankzij de innovatieve solar uitvoeringen van de lamellenafdekking van Roldeck wordt het zwemseizoen verlengen een duurzame en energiebesparende ervaring. Met een transparante bovenlaag en zwarte onderlaag van de lamellen, wordt de warmte van de zon efficiënt opgeslagen en aan het water afgegeven. Op zonnige dagen resulteert dit in een indrukwekkende extra opwarming van 4-8°C, zonder dat u zelfs nog een warmtepomp nodig heeft.

Conclusie

Het is tijd om het meeste uit uw zwembad te halen en dus het zwemseizoen te verlegen. Het comfortabele zwemmen en het behoud van warmte zijn slechts enkele voordelen die u zullen helpen om nog meer van uw zwembad te genieten. Dus waar wacht u nog op? Bereid uw zwembad voor op het nieuwe seizoen en geniet het hele jaar door van verfrissend, warm water en onvergetelijke zwemmomenten.

Img10940

Meer weten over afdekkingen en energiebesparen?