IMG20230512113012

Energiebesparing tot 70%

Met een Roldeck is ook een afgedekt zwembad een lust voor het oog. Het is makkelijk te bedienen en duurzaam. De energiebesparing kan zelfs oplopen tot wel 70%. Als u voor de solar lamellen kiest, kiest u voor gratis zwembadverwarming. Deze lamellen geven de warmte, opgenomen door de zon, af aan het zwemwater.

Zilver/Aluminiumlook lamellen

Zilver/Aluminiumlook lamellen stralen een modern en innovatief gevoel uit. Deze metallic kleur voegt een vleugje futuristische allure toe aan uw zwembad en past perfect bij hedendaagse architectuur en design. Met zilveren of aluminiumlook lamellen geeft u uw zwembad een unieke en eigentijdse uitstraling.

Grijze lamellen

Grijze lamellen stralen een eigentijdse en stijlvolle charme uit. Met een scala aan grijstinten, kunt u de perfecte nuance kiezen die past bij uw zwembadomgeving. Van lichtgrijs tot antraciet, grijze lamellen geven een gevoel van sereniteit en moderniteit. Deze kleur is ideaal voor een verfijnde, eigentijdse look met een vleugje rustgevende elegantie.

Blauwe lamellen

Blauwe lamellen staan synoniem voor water en geven uw zwembad een verfrissende en revitaliserende uitstraling. Met verschillende tinten blauw, van lichtblauw tot diepblauw, kunt u de gewenste sfeer bepalen. Blauwe lamellen zijn ideaal voor zwembaden die een tropisch, mediterraan of nautisch thema hebben, waarbij het water en de lucht naadloos samenkomen.

Witte lamellen

Witte lamellen staan synoniem voor pure elegantie en tijdloze verfijning. Deze heldere kleur zorgt voor een gevoel van ruimte en zuiverheid, waardoor uw zwembad een frisse en uitnodigende uitstraling krijgt. Witte lamellen zijn bijzonder geschikt voor moderne en minimalistische ontwerpen, waarbij de nadruk ligt op strakke lijnen en een lichte en luchtige sfeer.

Crystal clear

Crystal Clear lamellen geven uw zwembad een onmiskenbare uitstraling van helderheid en elegantie. Dankzij hun unieke doorzichtigheid creëren deze lamellen een schitterend en betoverend effect, vooral wanneer de zwembadverlichting aangaat. Het water lijkt te sprankelen als kristallen, waardoor uw zwembad een magische en dromerige ambiance krijgt.

Img10940

Meer weten over afdekkingen en energiebesparen?