001 MRAS 3063 min 1

Lamellen vervangen

Als zwembadeigenaar is het belangrijk om uw zwembad goed te onderhouden, zodat u er lang van kunt genieten. Een van de onderdelen van een zwembad die vaak aan vervanging toe zijn, zijn de lamellen van de afdekking.

De lamellen in een zwembadafdekking krijgen veel te verduren. Na langdurig gebruik of door weersinvloeden zoals hagel kunnen deze na verloop van tijd slijten of beschadigd raken. Als dit gebeurt, is het tijd om de lamellen te vervangen en ervoor te zorgen dat de afdekking goed blijft functioneren. We begrijpen dat u als zwembadeigenaar snel en eenvoudig een nieuwe afdekking wilt zodat er geen onnodige energiekosten worden gemaakt, het zwembad weer veilig wordt afgedekt en er mooi uitziet.

Well covered by Roldeck®

Snelle levering

Een groot voordeel van Roldeck® is dat zij hun productie in eigen beheer hebben in het Belgische Pelt. Hierdoor kunnen zij snel en efficiënt leveren en hebben zij volledige controle over het productieproces. Dit betekent dat zij snel kunnen schakelen als er bijvoorbeeld haast is bij het vervangen van lamellen. Bovendien zorgt dit ervoor dat de kwaliteit van de producten van Roldeck® altijd hoog is en dat zij flexibel zijn in het leveren van maatwerk.

Compleet aanbod

Bij Roldeck® begrijpen we dat elk zwembad uniek is en dat er verschillende soorten lamellen nodig kunnen zijn, afhankelijk van de grootte en vorm van uw zwembad en uw persoonlijke voorkeuren. Daarom bieden we een breed scala aan lamellen die custom-made gemaakt waardoor een naadloze pasvorm wordt gegarandeerd en de meest optimale prestaties worden bereikt.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in de zwembadindustrie en een toegewijd team van professionals, kan Roldeck® u helpen om de juiste lamellen te kiezen en deze vakkundig te installeren. Onze experts hebben uitgebreide kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zwembadafdekking en weten precies welke lamellen het beste bij uw situatie passen. Bovendien zorgen wij voor een snelle en professionele installatie, zodat u snel weer kunt genieten van uw zwembad.

Klaar voor de toekomst

Bovendien zijn onze lamellen gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie, UV-straling en andere vormen van slijtage, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe lamellen lang meegaan en de veiligheid van uw zwembad blijven waarborgen. .Of u nu kiest voor PVC, polycarbonaat of Solar lamellen, bij Roldeck® bent u verzekerd van topkwaliteit.

Dus als u merkt dat de lamellen van uw Roldeck®-afdekking aan vervanging toe zijn, neem dan contact op met Roldeck® voor een professionele en betrouwbare oplossing. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte lamellen voor uw zwembad en deze snel en efficiënt te installeren, zodat u weer kunt genieten van een goed functionerende en veilige Roldeck®-afdekking.

038 MRAS 1222 min

Benieuwd wat Roldeck® voor u kan betekenen?

Contacteer ons