56 T5067

Duurzaamheid

Bij Roldeck® streven we ernaar om duurzame oplossingen te bieden voor zwembadafdekkingen, waarbij we ons richten op het verminderen van de impact op het milieu en het bevorderen van energie-efficiëntie.

Uitstekend geïsoleerd

Onze afdekkingen bieden uitstekende isolatie, waardoor het water op een constante en optimale temperatuur blijft. Dit helpt niet alleen om het zwemseizoen te verlengen, maar ook om de waterkwaliteit te behouden, aangezien de groei van bacteriën en algen wordt verminderd.

Verwarming Solar

Met Roldeck zwembadafdekkingen kun je genieten van warm water met minder stookkosten. Onze afdekkingen hebben een uitstekend isolerend vermogen en kunnen het water met 4-8°C verwarmen, afhankelijk van het gekozen type lamel. Dit zorgt voor comfortabel zwemwater en vermindert het energieverbruik.

Lange levensduur

Unieke producteigenschappen

De hoogwaardige Polycarbonaat lamellen van Roldeck® bevatten een ingebouwde UV-blocker en beter bestand tegen extreme temperaturen en weersinvloeden. De Solar Eclipse®-lamellen hebben de beste eigenschappen, waaronder hoge chemische resistentie tegen chloor en zuur, evenals hoge slagvastigheid. Bovendien zijn ze sterk bestand tegen veroudering en bieden ze uitstekende UV-bescherming. Daarnaast hebben de lamellen een indrukwekkende temperatuurbestendigheid, variërend van -40°C tot 140°C. Met deze eigenschappen zorgt Roldeck voor een duurzaam, betrouwbaar en langdurig afdeksysteem voor zwembaden.

56 T5063

Meer weten over energiebesparing?

Minder chemicaliën

Onze hoogwaardige zwembadafdekkingen helpen de verdamping van water te verminderen, waardoor de behoefte aan chemicaliën voor waterbehandeling wordt verminderd. Dit betekent niet alleen minder kosten voor chemicaliën, maar ook een positief effect op de waterkwaliteit.

Minder verdamping

Door het gebruik van een Roldeck afdekking wordt verdamping van water aanzienlijk verminderd. Dit resulteert in minder waterverbruik, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het behoud van waardevolle watervoorraden.

Lokale productie

Bij Roldeck zijn we trots op onze lokale productie in Pelt, waar we strenge kwaliteitseisen hanteren.

Reductie uitstoot transport

Door lokaal te produceren verminderen we de transportafstand en dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot die gepaard gaat met langere transportroutes.

56 T5064

MEER WETEN OVER AFDEKKINGEN EN DUURZAAMHEID?

Neem contact met ons op!