Welson Zwembad sauna en spa in gerenoveerde boerderij 09 1

Over Roldeck

Roldeck®, fabrikant van lamellen is toonaangevend op het gebied van zwembadafdekkingen sinds 1973. Het eerste Roldeck werd ruim 45 jaar geleden
gefabriceerd en sindsdien zijn wij de voorlopers van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van automatische zwembadafdekkingen.

Made in Belgium

Roldeck's Made in Belgium productie zorgt voor de hoogste kwaliteitsnormen en levert een duurzaam en betrouwbaar zwembadafdekkingssysteem op.

Read more
Made in belgium

In Pelt (België) bevindt zich de geavanceerde productiefaciliteit van meer dan 10.000m2. Met de bekende hoge kwaliteit van de producten van Roldeck® en de verspreiding van deze producten door middel van een uitgebreid en professioneel netwerk van dealers, zwembadbouwers en installateurs door heel Europa laat Roldeck® zien een solide en betrouwbaar bedrijf te zijn.

Een solide partner

Roldeck®, fabrikant van lamellen is toonaangevend op het gebied van zwembadafdekkingen sinds 1973.

Read more
Solid

Het eerste Roldeck werd ruim 45 jaar geleden gefabriceerd en sindsdien zijn wij de voorlopers van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van automatische zwembadafdekkingen.

Veiligheid

Read more
Safety

Het Roldeck werkt niet alleen energie- en onderhoudsbesparend, het vergroot tevens de veiligheid voor kinderen en huisdieren. De sterke lamellen zorgen voor een constructie die tegen een stootje kan. Met een eenvoudige voorziening die de lamellen in noodgevallen ondersteunt, een elektrische blokkeervoorziening en een kinderveiligheidsslot, beschikt u overeen zeer veilige afdekking. Kinderen kunnen zich naar hartenlust in de buurt van het afgesloten zwembad vermaken, zonder dat u zich voortdurend zorgen hoeft te maken over hun veiligheid. Het Roldeck en kinderveiligheidsslot zijn gecertificeerd volgens de Franse norm NF P90-308.

Milieuvriendelijk en energiebesparend

Voorkomt tot wel 70% van het totale energieverlies.

Read more
Energy saving

Met een Roldeck is ook een afgedekt zwembad een lust voor het oog. Het is makkelijk te bedienen en duurzaam. De energiebesparing kan zelfs oplopen tot wel 70%. Bovendien houdt het uw zwemwater schoon.

Img22013 min

Gebruiksvriendelijk

Roldeck is gebruiksvriendelijk vanwege de gemakkelijke bediening en houdt het zwemwater schoon

Read more
User friendly

Ten eerste is het zeer gemakkelijk te bedienen. Met een eenvoudige druk op de knop kunt u het Roldeck openen en sluiten, zonder dat u hierbij veel moeite hoeft te doen. Hierdoor hoeft u niet meer te worstelen met zware dekens of zeil dat handmatig geplaatst moet worden. Daarnaast helpt het Roldeck ook bij het schoon houden van uw zwemwater. Doordat het zwembad wordt afgedekt, voorkomt u dat bladeren, takken en ander vuil in het water terechtkomen. Hierdoor is er minder behoefte aan reiniging en is het water van uw zwembad altijd schoon en helder.

Compleet aanbod

Read more
Complete range
Kwaliteit

Read more
Quality

Bij Roldeck® streven we naar perfectie. Door het gebruik van de modernste fabricagetechnieken ontstaat bovendien een product dat altijd exact op maat kan worden geleverd en probleemloos functioneert. Daarnaast gebruiken we alleen topmaterialen wat een lange levensduur garandeert. Elk Roldeck wordt bij het verlaten van de fabriek nog eens extra op kwaliteit gecontroleerd en als montagegereed pakket met alle benodigde onderdelen en materialen geleverd. Zo garandeert Roldeck® een afdekking waar men veel plezier en gemak van heeft.

Innovatief

Read more
Innovative

Als producent van zwembadafdekkingen staan kwaliteit en innovatie bovenaan deagenda. Het R&D team houdt zich dagelijks bezig met de doorontwikkeling van onze producten maar kijkt ook naar verschillende andere aspecten van onze producten, van installatie, gebruiksvriendelijkheid tot aan de kwaliteit. Dit doen zij met behulp van het meest geavanceerde configuratie software systeem dat er bestaat. In de afgelopen jaren werden verschillende nieuwigheden doorgevoerd, bijvoorbeeld in het bedieningspaneel van het Roldeck en de S-switch. Deze zijn multifunctioneel en voorzien van een display. Hiermee kan het Roldeck worden geopend of gesloten maar ook de verlichting, een jetstreamstand, de tijd en watertemperatuur (optioneel) direct afgelezen worden.

24/7

Read more
24 7

Bij Roldeck® worden diverse trainingen gegeven. Zo blijven de dealers, zwembadbouwers en installateurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Verder kan Roldeck® u diverse oplossingen aanbieden. Hiervoor is een gebruiksvriendelijke, klantgerichte online Roldeck® configurator 24/7 ter beschikking die u elk moment van de dag kunt gebruiken voor het maken van uw offertes of bestellingen. Onze verkoopafdeling kan zorgdragen voor een inlogcode en u begeleiden door het programma. Tevens kunt u bij ons altijd terecht voor oplossingen op maat die de mogelijkheden van de configurator overstijgen.

Service

Complete after sales van A tot Z

Read more
Service

Wij produceren ons Roldeck met meer dan 45 jaar ervaring, kennis en persoonlijke toewijding. Het spreekt voor zich dat we u de beste service kunnen bieden voor, tijdens en na uw aankoop.

Img22060 min

ROLDECK HEET U VAN HARTE WELKOM

Plan een bezoek aan onze uitgebreide showroom in onze vestiging in Valkenswaard. Of vraag een rondleiding aan in onze productiefaciliteit te Pelt.

Neem contact op