Service img01 roldeck

SERVICE EN ONDERHOUD

Met al bijna 50 jaar ervaring, kennis en persoonlijke toewijding, ontwikkelt Roldeck® haar zwembadafdekkingen. Een product van topkwaliteit vraagt natuurlijk om uitmuntende service en professioneel onderhoud. Door ons aanbod van een goede service in combinatie met een kwalitatief product, kunt u gerust zijn van uw aankoop. Zo kunt u zorgeloos genieten en zich concentreren op dingen die echt belangrijk zijn.

ONZE VISIE OP SERVICE

Eenvoud, duidelijkheid en snelheid

Met het oog op eenvoud, duidelijkheid en snelheid kunt u uw aanvraag doen door te mailen of te bellen. Wij vinden het belangrijk dat we u snel van dienst kunnen zijn! Hierbij is het erg belangrijk dat u vooraf zoveel mogelijk informatie verstrekt over het product en de situatie.

Complete after sales van A tot Z

Wij produceren ons Roldeck met meer dan 45 jaar ervaring, kennis en persoonlijke toewijding. Dit doen we samen met een uitgebreid en professioneel netwerk van dealers, zwembadbouwers en installateurs door heel Europa. Het spreekt voor zich dat we u de beste service kunnen bieden voor, tijdens en na uw aankoop.

Vakbekwaamheid

Mede door onze decennialange ervaring beschikken wij over de juiste kennis en expertise die nodig is om u een zo goed mogelijke service te bieden. Of het nu gaat om het uitvoeren van preventieve of correctieve onderhoudsbeurten, onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw afdekking altijd in topconditie is.

Goede garantievoorwaarden

Roldeck stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten en diensten. Daarom zijn goede garantievoorwaarden ook op zijn plek. Bij Roldeck ontvangt u 5 jaar garantie op de afdekkingen waarvan twee jaar volledig en daarna aflopend. Hierdoor kunt u met een gerust hart ontspannen van uw zwembad, wetende dat uw aankoop in goede handen is.

Img22901 min

Uitstekende service

Reparaties

Reparaties dient u vooraf aan te melden zodat wij uw reparatie snel en correct kunnen verwerken. U ontvangt dan van ons een retournummer. Hiervoor kunt u ons bellen of een e-mail sturen naar [email protected]. Voor alle interne reparaties ontvangt u een offerte wanneer de kosten hoger zijn dan € 300. Indien u een offerte wenst te ontvangen onder dit bedrag kunt u dit vooraf aangeven. Voor de producten waar vaste reparatiekosten van toepassing zijn worden geen offertes opgesteld. Neem ook hiervoor contact op met onze klantenservice.

Onderzoekskosten

Mocht u na onderzoek besluiten een nieuw soortgelijk product aan te schaffen dan nemen wij de onderzoekskosten voor onze rekening. Dit product dient dan wel via betreffende serviceorder geleverd te worden.

DSC4252 min

ALTIJD HULP BIJ U IN DE BUURT

Vragen over een product of een technische storing?

Neem contact op